Cazare la mare, cazare la 2 Mai.

Usor de gasit, dar in ce conditii? Cauti un loc linistit, civilizat, cu conditii de locuit si relaxare gandite de oraseni, pentru oraseni? Vrei cazare la mare, dar nu vrei sa adormi cu maneaua la cap intr-o chilie de chirpici? OK. Hai la Aquarelle.

Si o reteta de Suberec

Cel mai bun Suberec se face la 2 Mai.

Daca vii la Aquarelle poti sa-ti faci singur un Suberec dupa reteta asta, in bucataria de vara utilata ca acasa, cu tot ce-ti trebuie, de la vesela si chiuveta, la aragaz, cuptor cu microunde si masina de spalat vase

De fapt, ideea e ca la Aquarelle poti sa si gatesti.

Iar reteta de suberec e testata!

Cazare 2 Mai : camera cu pat dublu, pat simplu si baie

Aquarelle ofera cazare la 2 Mai in bungalow-uri din lemn. Fiecare camera cu 3 locuri are un pat dublu (lat 140 cm), un pat simplu (saltea de 90 cm, nu pat pliant), baie proprie si terasa (veranda) separata, cu masa si scaune. La cerere, contra cost, se poate opta pentru aer conditionat (mobil).

Ai acces la utilitati  (bucatarie, frigider, aragaz, vesela, masina de spalat rufe, masina de spalat vase) si la terasa acoperita unde poti sa stai sa pierzi vremea impreuna cu ceilalti care fac acelasi lucru, ca de asta esti in vacanta.

Plaja e la 250 de metri, marea la 300 de metri :)


Camera dubla cu pat suplimentar

 

Ca sa nu te muste tantarii, am agatat plase speciale peste fiecare pat. Dar, daca totusi te simti mai in siguranta cu un aparat impotriva tantarilor, exista o multime de prize in fiecare camera.

Hai la mare!

Hai la mare la 2 Mai, unde gasesti cazare la Aquarelle