Cazare la mare, cazare la 2 Mai.

Usor de gasit, dar in ce conditii? Cauti un loc linistit, civilizat, cu conditii de locuit si relaxare gandite de oraseni, pentru oraseni? Vrei cazare la mare, dar nu vrei sa adormi cu maneaua la cap intr-o chilie de chirpici? OK. Hai la Aquarelle.

Si o reteta de Suberec

Cel mai bun Suberec se face la 2 Mai.

Daca vii la Aquarelle poti sa-ti faci singur un Suberec dupa reteta asta, in bucataria de vara utilata ca acasa, cu tot ce-ti trebuie, de la vesela si chiuveta, la aragaz, cuptor cu microunde si masina de spalat vase

De fapt, ideea e ca la Aquarelle poti sa si gatesti.

Iar reteta de suberec e testata!

Cazare 2 mai: Camera cu pat dublu si baie

Aquarelle are o oferta de cazare la 2 Mai pe care un orasean nu poate s-o refuze! Camere din lemn, confortabile, cu veranda si baie proprie, intr-o curte frumos amenajata si curata, aproape de plaja.

Fiecare camera cu 4 locuri are un pat dublu (lat 140 cm), doua paturi suprapuse (de la Ikea, cu saltea de 90x200 cm), baie proprie si terasa (veranda) separata, cu masa si scaune. Camera recomandata familiilor cu 2 copii. La nevoie pot sta si patru adulti, dar mai inghesuiti :) La cerere, contra cost, se poate opta pentru aer conditionat (mobil).

Ai acces la utilitati  (bucatarie, frigider, aragaz, vesela, masina de spalat rufe, masina de spalat vase) si la terasa acoperita unde poti sa stai sa pierzi vremea impreuna cu ceilalti care fac acelasi lucru, ca de asta esti in vacanta.

Plaja e la 250 de metri, marea la 300 de metri :)

Ne-am gandit ca urasti tantarii si am pus plase speciale deasupra paturilor, in asa fel incat sa poti sa dormi cu ferestrele si usa deschise, daca vrei, fara teama de insecte nesuferite bazaind pe langa tine. Daca totusi vrei sa folosesti pastile impotriva tantarilor, ai si priza in camera.

La 2 Mai e frumos si pe intuneric.
In curtea Aquarelle noaptea e frumoasa
Cazare (la 2 Mai) care se vede de departe.
Cazare la 2 Mai care se vede de departe.

Poti sa stingi lumina noaptea, daca vrei.
Poti sa stingi lumina noaptea, daca vrei.

Paturile au plasa impotriva tantarilor
Paturile au plasa impotriva tantarilor

Camera cu 4 locuri

Poza din patul suprapus