Cazare la mare, cazare la 2 Mai.

Usor de gasit, dar in ce conditii? Cauti un loc linistit, civilizat, cu conditii de locuit si relaxare gandite de oraseni, pentru oraseni? Vrei cazare la mare, dar nu vrei sa adormi cu maneaua la cap intr-o chilie de chirpici? OK. Hai la Aquarelle.

Si o reteta de Suberec

Cel mai bun Suberec se face la 2 Mai.

Daca vii la Aquarelle poti sa-ti faci singur un Suberec dupa reteta asta, in bucataria de vara utilata ca acasa, cu tot ce-ti trebuie, de la vesela si chiuveta, la aragaz, cuptor cu microunde si masina de spalat vase

De fapt, ideea e ca la Aquarelle poti sa si gatesti.

Iar reteta de suberec e testata!

Cazare 2 mai - Despre noi

"La mare" inseamna pentru noi "la 2 Mai". Venim la 2 Mai de multi ani si am vazut satucul crescand pe langa plaja, odata cu multimea de turisti care il asalteaza de la an la an, in fiecare vara. Ca toti cei care aleg sa vina aici, si noi am cautat ani la rand cazare la 2 Mai.

Aquarelle a aparut pentru ca de fiecare data ne lipsea ceva.

Cand aveam liniste si gazda era discreta, nu aveam apa calda la dus sau aveam doar ziua, cand se incalzea intr-un bidon pus sus, la soare. Cand aveam totusi apa, se termina prea repede si ramaneam cu sampon in cap si nisip in slip. Cand casa nu era din chirpici si aveam senzatia ca se naruie peste noi, era din BCA si  noaptea muream de frig si umezeala in miez de vara, iar ziua ne coceam ca in cuptor.  Daca aveam bucatarie de vara sa facem una, alta, n-aveam cuptor cu microunde. Daca stateam mai mult de cateva zile, trebuia sa spalam rufele de mana.

Pana cand am zis ca ne trebuie un loc in care sa ne simtim ca acasa, dar sa fim la mare. Si asa a aparut Aquarelle.

Curtea Aquarelle in 2006
Plaja 2 Mai, aprilie 2006

Santier 2006

Prima camera gata

Primele camere, 2007

Inainte sa creasca iarba

Confortul nu e doar somn, baie si mancare. Doar ca nu avem inca niste poze cu oameni veseli, la o bere si o narghilea!